Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječnici ne znaju uzrok

Imala je 9 spontanih pobačaja do 21. godine: 'Sada sam trudna po 13. put!'

Instagram
21.05.2024.
u 15:30

Svim svojim bebama je dala imena i stalno ih se sjeti

Mama Shaycie Jane (21) je ispričala je kako je do svoje 21. godine imala devet spontanih pobačaja. Naime, Shaycie je zatrudnjela sa samo 14 godina nakon prvog seksa, a to je bio i njezin prvi spontani pobačaj nakon što je izgubila bebu u šestom tjednu. Od tada je imala dvije uspješne trudnoće, rodile zdrave kćeri Amber, koja sada ima tri godine i Felicity koja ima jednu godinu, piše NY Post.

Posljednji spontani pobačaj imala je u studenom 2023. godine, kada je pobacila djevojčicu blizanku. Sada je trudna 31 tjedan, a preživjeli blizanac trebao bi se roditi u srpnju 2024. godine. 

VEZANI ČLANCI:

Shaycie je rekla da liječnici nisu pronašli uzrok zašto je toliko puta spontano pobacila. Mama Shaycie iz Salt Lake Cityja, svim je bebama dala imena i osjeća se duboko povezanom sa svakom od njih. "Imam 13 djece. Imam samo 21 godinu, ali od sve moje djece samo je troje ovdje sa mnom", rekla je.

"Prvi put sam postala mama kada sam imala 14 godina, moje prvo dijete bio je anđeo. Još uvijek imam vezu sa svim svojim bebama. Sve ih volim i još uvijek ih nazivam svojim bebama jer mi vraćaju tu utjehu. Amber se baš ponaša kao malo dijete, voli raditi male projekte i igrati se sa svim i svačim. Felicity je vrlo vesela i stalno se hihoće. Voli se penjati i voli pozdravljati ljude. Zovem je moja djevojka zvjezdanih očiju", dodaje.

Shaycie je imala prvi spontani pobačaj sa 14 godina i kaže da nije znala da možete zatrudnjeti nakon prvog seksa. "Na kraju sam saznala da sam trudna dok sam čuvala susjedovo dijete. Shvatila sam da mi kasni menstruacija, dok sam čistila primijetila sam hrpu testova za trudnoću i uzela sam četiri - svi su bili pozitivni. Moja mama je na kraju saznala da sam izgubila nevinost i pitala me postoji li šansa da sam trudna, rekla sam da, a ona je rekla da čekamo tjedan dana. Tjedan dana kasnije, kad smo išle u bolnicu, shvatila sam da sam imala spontani pobačaj", ispričala je.

 

 

Shaycie je bebu nazvala Faith. Nakon toga je imala dva spontana pobačaja u ožujku 2019. i ožujku 2020.; blizanke koje je nazvala Blythe i Ottilie, te Evangeline. Zatim je zatrudnjela kada je kondom puknuo, a saznala je nakon prekida veze. Amber je rođena u veljači 2021. teška 2,2 kilograma nakon što je inducirana u 36. tjednu i pet dana, zbog preeklampsije — stanja koje uzrokuje visoki krvni tlak tijekom trudnoće. "Ona je tako kreativna i voli istraživati ​​i isprobavati nove stvari", rekla je Shaycie. Shaycie je imala još dva spontana pobačaja s bebama koje je nazvala Trent i Mason. Rodila je kćer Felicity 29. srpnja 2022.

"Moja druga trudnoća bila je dva mjeseca prije nego što sam napunila 18 godina. Dijagnosticirana mi je preeklampsija u 17. tjednu, ali u 30. tjednu je nestala, na čemu sam bila zahvalna jer sam željela bolje iskustvo poroda. Sama sam se porodila. U dva sam se probudila s trudovima", prisjetila se.

VEZANI ČLANCI:

Imala je još tri spontana pobačaja s bebama koje je nazvala Semi, Pertitalia i Ciel, u rujnu 2022., prosincu 2022. i svibnju 2023. A u listopadu 2023. saznala je da je trudna - ovaj put s blizancima. "Do ovog sam trenutka imala devet pobačaja. Bila sam tri mjeseca u mojoj tadašnjoj vezi. Koristili smo kontracepciju i kondom, ali sam ipak ostala trudna. Bilo je puno emocija. Bila sam ljuta zbog tog trenutka, ali bila sam uvjerena da ću imati još jedan pobačaj", kazala je.

Pobacila je jednu blizanku, koju je nazvala Nivis, u šestom tjednu, u studenom 2023. godine. "Trenutno sam u 31. tjednu i osjećam se puno bolje zbog trudnoće. Stalno gledam unatrag i pitam se kako bi bilo da nisam izgubila Nivis i da još uvijek imam blizankinje. Bili smo tako uzbuđeni kad smo saznali da ćemo dobiti blizance, ali nažalost tako ipak neće biti, iako ćemo se uvijek sjećati Nivis", zaključila je. 

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije